EDULLISTA MATKAN TEKOA

Olemme keväällä 2017 aloittanut tilausliikenne yritys. Kauttamme on saatavana taksipalvelua ja tilausliikennepalvelua. Taksit inva- ja paarivarustuksella. Joukkoliikenne autot 10-49 paikkaiset autot, myös niissä inva- ja paarivarustus.

Inva- ja paarikuljetukset

 Inva- ja paarikuljetukset suoraan numerosta 0500186521/ Risto.

Koulukuljetukset

Kuljetamme koululaisia Kajaanin alueella. Jormuan kouluun, auton puh.numero 0452492645. Jormuasta eskarit ja keskustan kouluun tulijat auton puh.numero 0452492644. Keskustan autot Kuvaja1 puh.numero 0452492642 ja Kuvaja2 puh.numero 045249643. Aina voi soittaa myös suoraan yrittäjälle puh. 0500186521/ Risto

Laatulupaus

Tilausliikenne Kuvaja Oy on antaa asiakkailleen laatulupauksen joukkoliikennelain 48 § mukaisesti. Valvomme jatkuvasti omaa toimintaamme niin, että lupauksessa annetut kohdat täyttyvät.

1.Tilausliikenne Kuvaja Oy tarjoaa henkilöliikenteen liikennepalveluja turvallisesti, luotettavasti ja asiakaslähtöisesti.

2. Tilausliikenne
Asiakasryhmien moninaisten tarpeiden joustava ja laadukas tyydyttäminen on tilausliikenteen palvelujemme perusta. Tarjoamme tilausliikenteen palveluja lähinnä Kainuun alueella. Tilausliikennettä hoidamme tällä hetkellä kotimaan alueilla.
Erityisosaamista meillä on muun muassa yritysten, koululaisten sekä erilaisten erityisryhmien yksilöllisesti suunnitelluista kuljetuksista.

3. Ammattitaitoinen henkilöstö
Käytämme sekä reittiliikenteessä että tilausajoissa ammattitaitoista ja kokenutta henkilöstöä. Matkustajien turvallisuus on aina kuljettajan toiminnan ensisijainen lähtökohta.
Kuljettajamme pyrkivät palvelemaan asiakkaita ystävällisesti ja myönteisesti. He vastaavat liikennettämme ja palveluitamme koskeviin kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan.
Kuljettajamme ottavat työssään huomioon erityisryhmien poikkeukselliset tarpeet ja auttavat tarvittaessa esimerkiksi vanhuksia, lapsia ja liikuntaesteisiä kyytiin nousemissa sekä kyydistä poistumisessa.
Koulutamme henkilöstöämme tarpeen mukaan. Kaikki kuljettajamme ovat mukana EU:n ammattipätevyysdirektiivin mukaisessa koulutuksessa niin, että pätevyysvaatimukset asianmukaisesti täyttyvät. Kaikki kuljettajamme ovat käyneet ennakoivaan ajotapaan ohjaavan kurssin.

4. Käytössä olevat autot


Käytössämme on tällähetkellä 6 linja-autoa ja 2 invataksia.. Kalustopolitiikkamme lähtökohdat ovat: turvallisuus, luotettavuus, mukavuus ja tarkoituksenmukaisuus.
Tarjoamme palvelujamme sopimuksien vaatimalla kalustolla.

5. Esteettömät palvelut
 Automme on suunniteltu asiakasystävällisiksi niin, että kyytiin nouseminen ja kyydistä poistuminen sujuvat mahdollisimman turvallisesti. 
Osa kalustostamme on liikuntaesteisille erinomaisesti sopivia inva-autoja.
Kuljettajamme auttavat mahdollisuuksien mukaan liikuntaesteisiä, rollaattoria tai pyörätuolia käyttäviä matkustajia kyytiin pääsyssä sekä poistumisessa.

6. Reklamaatiot
Liikennettämme ja toimintaamme koskevat valitukset ja reklamaatiot käsittelemme mahdollisimman nopeasti. Annettuun palautteeseen vastaamme viimeistään kolmen päivän kuluessa sen saapumisesta. Korvauksia koskevat vaatimukset käsitellään tapauskohtaisesti ja perusteet selvittäen.

Yhteystiedot

Tilausliikenne Kuvaja Oy

Risto Kuvaja
Nakertajantie 60 87830 Nakertaja

Puhelin 0500186521
Sähköposti r.kuvaja1962@gmail.com

Aloitamme koulujen päätyttyä VUORESLAHTI-KAJAANI kesäjan kutsuliikenteen. Vuorot ajetaan maanantaina ja perjantaina jos vähintään kolme matkustajaa tarvitsee kyydin.

KYYDIN TARVE NUMEROSTA 0500186521 / Risto Kuvaja